Σχετικά με το Εργαστήριο

Εργαστήριο Fotistiko.gr

Σχετικά με το Εργαστήριο

Είμαστε στον χώρο του φωτισμού και της διακόσμησης εδώ και 34 χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

Η μακροχρόνια τεχνογνωσία και εμπειρία μας στις κατασκευές φωτιστικών και ειδικών κατασκευών μας έχει αναδείξει από τους πρώτους στο κλάδο του φωτισμού.

Μεγάλη ποικιλία φωτιστικών εισαγωγής και κατασκευής μας, μπορείτε να δείτε και στην έκθεση μας στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Έχουμε επιλέξει τα πιο εμπορικά φωτιστικά καθώς και φωτιστικά προσφοράς για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Εργαστήριο Fotistiko.gr

Κατασκευές Καπέλων Αμπαζούρ

Μεγάλη ποικιλία υφασμάτων για καπέλα αμπαζούρ, από λινό μέχρι και πάπυρο.

Από τους τελευταίους στην Θεσσαλονίκη -αν όχι στην Ελλάδα – στην κατασκευή υφασμάτινων καπέλων αμπαζούρ. Επιλογή σχήματος, μεγέθους, υλικού και ποσότητας και τα καπέλα σας είναι έτοιμα σε λίγες ημέρες.

Κατασκευές Καπέλων Αμπαζούρ
Ιστορία Εργαστηρίου

Εργαστήριο Fotistiko.gr

Ιστορία Εργαστηρίου

Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν από 34 χρόνια με σκοπό μόνο την χοντρική πώληση φωτιστικών.

Σαν εργαστήριο πήραμε την πήρα που έπρεπε για ποιοτικά φωτιστικά και μάθαμε πολλά για τον οικιακό και επαγγελματικό φωτισμό.

Με την πάροδο του χρόνου από απλό εργαστήριο εξελίχθηκε σε κατάστημα λιανικής και χοντρικής με πληθώρα επιλογών για τον πελάτη και τον επαγγελματία και μείναμε έτσι από τότε.

Εργαστήριο Fotistiko.gr

Σχεδιαστές - Συνεργάτες

Υπάρχει συνεργασία με διάφορους σχεδιαστές και μάστορες του χώρου

Την διαχείριση της επιχείρησης την έχει ο Μαξουρης Γεώργιος, παρόλα αυτά υπάρχει συνεργασία με διάφορους σχεδιαστές και μάστορες του χώρου, της μεταλλικής κατασκευής και του φωτισμού.

Συνεργαζόμαστε με κάποια από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία από όλη την χώρα, καθώς παρέχουμε πλήρη γκάμα φωτισμού, καπέλων αμπαζούρ και κατασκευών που καλύπτει όλες τις ανάγκες ανακαίνισης και συντήρησης.

Σχεδιαστές - Συνεργάτες